Dag 12, 110 km
Door: Piet en Leny
Blijf op de hoogte en volg Leny en Piet
05 Mei 2013 | Frankrijk, Compiègne
Wat een heerlijk gevoel, wakker worden en een blauwe lucht zien. Parijs ontwaakt vroeg maar dat is niet erg, wij worden gewarmd door de zon.
Vannacht wel gedroomd dat de GPS ons in de steek liet en we de weg niet konden vinden. We hadden ons helemaal voorbereidt om de Groene Wegen route te fietsen en opeens zijn we in Parijs en moeten we de plannen aanpassen. De Jacobsroute is het enige wat nog in de GPS staat omdat Ankie en ik deze in Juli gaan fietsen. We hebben geen kaarten bij ons en om op een autokaart te gaan fietsen is ook geen optie. Eigenlijk hadden we vandaag geen GPS nodig omdat Piet de hele weg nog feilloos wist te fietsen. In voorbereiding op de Barcelona Challenge hebben we deze weg ook voor gefietst dus was het een fluitje van een cent. Veel mooie herkenningspunten en natuurlijk de zon op ons lijf, wat een heerlijk gevoel. We hebben lekker doorgefietst en aardig wat kilometers gemaakt. Mooie luchten gefotografeerd en lekker in een bos ons broodje gegeten. Een dag zoals we al twee weken wilden ervaren. Het gevolg van ons besluit is wel dat we eerder thuis zijn dan gepland maar dat is niet heel erg. Houden we geld over om nog andere leuke dingen te doen. Waar we morgen slapen weten we nog niet maar het wordt ergens ongeveer 100 km verder. Onze route gaat via Tournai, Aalst en Mechelen naar Breda en dan door naar Haarlem. Nog een paar dagen genieten dus.
Liefs van ons uit een zonnig Frankrijk, Piet en Leny
05 Mei 2013 - 23:01
Luus:
Lieve Leny en Piet
Wat fijn dat jullie nu eindelijk de zon hebben.
Ik heb vandaag zo aan jullie gedacht,ik was met Marco en koen naar het keukenhof,want het was hier zo'n prachtig dag vandaag,die gunde ik jullie ook zo.
Ik vertelde aan hun over jullie verregende vakantie,dat het zo sneu is.
En we hoopte voor julllie dat het zou gaan opknappen.
En nu lees ik julllie verstandige besluit.
Nou ik wens voor jullie dat het zo blijft.
Groetjes van Luus X -
06 Mei 2013 - 15:01
Ria Frans :
Je zou bijna denken dat het niet meer goed komt maar hij is er nog de zon . Handig he dat jullie al deze route gedaan hebben dan pak je makkelijk de draad weer op om je weg te vervolgen.
veel plezier XX Frans Ria -
06 Mei 2013 - 22:08
Lenyallard:
Wat jammer dat het weer en de reis anders verlopen is dan jullie hadden gehoopt.Toch denk ik dat jullie weer een onvergetelijk avontuur hebben meegemaakt. Wij hebben na een stressvolle reis met de NS. Vandaag een prchtige zonnige fietsdag gehad van ca 90 km. Zie verslag waar benjij.nu.
.. Hopelijk zijn de weersgoden met ons en gaat het een zonnige vakantie worden
We zien jullie hoplijk weer gezond en wel in Haarlem. Dikke kus van ons. -
06 Mei 2013 - 22:18
Greet:
Hallo Piet en Leny,
Lees dat jullie vanuit Mechelen naar Breda rijden. Fietsen jullie dan ook langs Essen??? Altijd welkom voor een tussenstop/overnachting. ;-)
Nog veel fietsplezier!
Greet