Het is bijna zover
Door: Piet en Leny
Blijf op de hoogte en volg Leny en Piet
25 Augustus 2010 | Nederland, Haarlem
Nog 9 dagen en dan gaat de Barcelona - Nijmegen Challenge beginnen. Voor ons duurt het wachten een weekje langer want we gaan nog even oppassen op de kleinkindjes. Wij hebben de route al voorgefietst, zodat wij de herinnering aan alle plaatsen waar de groep nu langs gaat nog vers in het geheugen hebben. We hopen dat de stickers die wij in juni geplakt hebben, nog aanwezig zijn. We zullen in gedachten meefietsen. Op 15 september a.s. vertrekken wij naar Parijs. We gaan eerst met de trein naar Maastricht en van daar uit fietsen we de route van Paul Benjaminse naar Parijs. Dat wordt weer klimmen en dalen maar we hopen nog goed in conditie te zijn. Op maandag 20 september gaan we met de hele groep het ziekenhuis in Parijs bezoeken en dinsdag gaan we dan met zijn allen op weg naar Nijmegen. Heb je ook zin om mee te fietsen? Je kunt nog inschrijven om b.v. de laatste dag (Breda - Nijmegen, 100 km) mee te fietsen. Deze dag gaat onder begeleiding van een politie escorte. Ook is het mogelijk om alleen de laatste 9 km mee te fietsen. Voor inschrijving zie: www.bnc.ride4kids.nl Ook staat er een leuk artikel op de site van Energy4All: www.energy4all.eu
Verder op verzoek nog een keer het banknummer voor sponsoring: Rabobank: 10.54.49.202 t.n.v. Stichting Ride4Kids te Emmen o.v.v. BNC 2010 Leny en Piet
Alle deelnemers zijn enthousiast bezig dus we hopen op 25 september met een mooie cheque in Nijmegen aan te komen.
Piet en Leny