Weer thuis
Door: Piet en Leny
Blijf op de hoogte en volg Leny en Piet
07 Juli 2010 | Nederland, Haarlem
Ons gevoel over de afgelopen weken is geweldig. Gerald en Marcel hebben een heel mooie en ook wel zware tocht uitgezet. Dat voelt goed want je wilt graag dat er een prestatie neergezet gaat worden. Misschien dat het traject iets veranderen zal maar onze ervaring is ook dat het fietsen van de lange afstanden op een gegeven moment makkelijker gaat. Dat zal ook het geval zijn straks met de hele groep in september. Misschien minder tegenwind en zonder bagage fietsen moet dan ook heel lekker zijn. Wij zien er naar uit om dan weer het laatste stuk vanaf Parijs mee te fietsen.
Er is heel veel te zien onderweg. Prachtige natuur en mooie steden en dorpjes. Mensen ontmoeten en leuke gesprekken voeren. De kracht van de groep zal zeker zijn uitstraling hebben en het gaat een fantastische tocht worden voor jullie allemaal. We hopen dat jullie af en toe even aan ons denken als je een oranje BNC sticker ziet, we hebben er heel wat geplakt. Nu nog even flink trainen en de rest komt vanzelf.
Piet is nu de problemen en aanwijzingen voor de route aan het uitwerken en ik ga nog mijn uitgebreide reisverslag maken. Dat betekent voor ons nagenieten.
We hopen jullie te zien op 18 juli bij de premiere van de documentaire VECHTEN 4 ENERGY in Haarlem.
Een energievolle groet van Piet en Leny
07 Juli 2010 - 15:04
Lilian:
Ik vond het heel leuk om jullie te volgen. We moeten nog maar zien dat we jullie in september kunnen evenaren. Iedere oranje sticker zal w.s.als een steuntje in de rug zijn. Dank je voor jullie verhaal en al die inspanning! Groetjes Rob en Lilian -
12 Juli 2010 - 08:57
Frank Timmerman:
Hi Leny en Piet,
heerlijk genoten van jullie reisverslag, het is echt iets om naar uit te kijken, het is voor mijn gevoel voorbij gevlogen net als vorig jaar. Tot 18 juli, groetjes Frank -
31 Juli 2010 - 15:42
Jeroen Schornagel:
Hoi Leny en Piet,
Beetje aparte manier om jullie hier een berichtje te sturen, maar ik heb wat af gegoogled om Barry te vinden maar dat is niet gelukt. Ik zie dat jullie met heel goede dingen bezig zijn. Echt top! Hebben jullie voor mij een e-mailadres van Barry? Kunnen jullie die sturen naar j.schornagel@hotmail.com
Lijkt me leuk om nog een keer met Barry te praten over vroeger. Jullie gehaktballen proef ik nog, zo lekker kon je die maken, Leny. En wat zag ik op tegen een politieman als vader van Barry. Lang geleden, hoop dat jullie me nog kennen.....
Alvast bedankt,
Groetjes Jeroen