Dag 20, BNC, Ninove - Breda 143 km
Door: Piet en Leny
Blijf op de hoogte en volg Leny en Piet
03 Juli 2010 | Nederland, Breda
De route van vandaag was erg vermoeiend doordat we steeds de weg niet konden vinden. Tot Mechelen ging het goed, mooi fietsen langs de Dender. Daarna was het straatjes lezen en het was moeilijk te volgen. Zoeken en vragen en het schiet niet op. Wel weer leuke mensen gesproken en steeds verteld waarom wij aan het fietsen zijn. De flyers moeten echt mee in september want veel mensen zijn geinterresseerd. Na veel zoeken kwamen we in Liere en daarna op zoek naar het Pulderbos. Piet fietste maar door en zijn richtinggevoel bracht ons toch iedere keer weer op de goede weg. Uiteindelijk besloten wij om het laatste stuk langs de N14 te fietsen. We zouden later de route weer oppakken en tot Breda langs een jaagpad langs een riviertje gaan. Inmiddels hadden wij verschillende stortbuien over ons heen gehad en leek het onverharde pad niet erg aantrekkelijk. We zijn toen maar over het fietspad naar Breda gegaan en waren om half zeven in het hotel. Een 4 sterren exemplaar deze dag en we laten ons dus heerlijk verwennen vanavond. Nog even een poging om wat foto's te plaatsen en dan is het volgende verhaal vanaf mijn eigen PC. Welterusten en een groet weer vanuit Nederland, Piet en Leny
04 Juli 2010 - 10:19
Paula:
met veel bewondering en respect voor uw "vakantie" allerbeste groeten, roger & paula. www.hellegracht.be